Allpoololevat pastat sai juba eelmisel aastal korra tehtud ja siis kadus see retsept kuidagi silmist. Nüüd avastasin selle uuest ja maitses endiselt hea.
Üks suvikõrvits
300 g tagliatellet
8 viilu peekonit
2 munakollast
75 g parmesani + natuke serveerimiseks
4 spl vahukoort
1 sidruni koor
Riivi suvikõrvits jämeda riiviga, pane sõela ja ürita võimalikult palju vedelikku välja pigistada. Keeda pasta. Samal ajal prae tükeldatud peekon suure panni peal krõbedaks, lisa kõrvits ja prae kõrgel kuumusel veel 2-3 minutit. Sega kokku munakollased, riivitud parmesan, vahukoor ja sidrunikoor. Kui pasta on valmis, kurna see ja jäta natuke keeduvett alles. Kalla kõik ühele pannile või potti kokku ja lase korraks uuesti kuumaks. Serveeri tibakese riivitud parmesaniga.
No comments:
Post a Comment