6 suuremat kanakintsu, umbes 1,5 kg
2 spl jahu
oliivõli
8 riba peekonit
1 liiter kanapuljongit
8-10 keskmist kartulit
paar porgandit
pool pead brokkolit, või terve, kui sööjate hulgas on brokkolisõpru
200 g rohelisi ube (võivad olla külmutatud
250 g kirsstomateid
400 g'ne tops köögi toorjuustu
Paneeri kanakintsud soolaga maitsestet jahus ja pruunista pannil õlis. Küpseta suurema poti põhjas tükeldatud peekon. Lisa praetud kanad ja puljong. Lase madalal kuumusel kaane all muliseda ~ 45 minutit, kuni kana on pehme. Lisa tükeldatud kartulid ja porgandid. Kui need on peaaegu valmis lisa juust ja ülejäänud köögiviljad. Maitsesta soola-pipraga. Lase veel 5 minutit ilma kaaneta keeda.
No comments:
Post a Comment