Monday, February 11, 2013

Grillitud Halloumi juust

See retsept oli tegelikult minu jaoks pettumus. Juust oli kuidagi maitsetu ja kummine. Aga ära söödi ja Tristan isegi nagu kiitis. Mida ei juhtu just iga päev. Ega nädal... isegi mõnel kuul mitte.


Juustust ununes pilti teha, enne kui see juba kõhus oli. Niisiis, juustusööjad.
200 g halloumi juustu
arbuus
punt rooma salatit
majonees
1,5 spl balsamico äädikat
1 tl mett
4 pita leiba
2 spl oliivõli





Lõika arbuusist umbes 3x3x3 sentimeetrised kuubikud. Arvesta igale sööjale 4-5 tükki. Sega mesi ja äädikas ning nirista kuubikutele.
Lõika iga pita leib 3ks sektoriks ja pane natukeseks ahju soojenema. Lõika juust 12ks tükiks ja prae oliivõlis mõlemalt poolt kergelt pruuniks.
Rebi rooma salat taldrikutele ja laota arbuusikuubikud, juustutükid ja pita leivad kaunilt sinna peale. Lisa paar sortsu majoneesi igale taldrikule.

Söömine on ette nähtud nii, et salat-majonees-juust topitakse pita leiva sisse ja arbuusi hammustatakse peale.

No comments:

Post a Comment