Selle retsepti idee sain ma Good Foodist, aga nagu tavaliselt, midagi oli ikka vaja muuta. Ja kokku tuli siis selline üllitis. Selline omapärane toit kus spagetid ja brokoli on soojad aga muud ained mitte. Proovisin järgmisel päeval seda ka täitsa külmalt süüa, aga nii ei olnud kõige parem, oliivõli ikkagi. Aga soojendatult oli väga hea.
250 g spagetti
150 g brokolit
1 sibul
1 spl kappareid
üks karp tuunikala õlis
ühe sidruni koor ja mahl
peotäis kirsstomateid
supilusikatäis oliivõli
pipart ja soola
Keeda spagetid ja lisa 4 minutit enne keeduaja lõppu brokoliõisikud.
Sega omavahel peenekshakitud sibul, kapparid, tuunikala, sidruni koor ja mahl, oliivõli ning neljaks lõigatud tomatid.
Kui spagetid valmis ja kurnatud, siis sega kõik omavahel kokku. Maitsesta soola ja pipraga
250 g spagetti
150 g brokolit
1 sibul
1 spl kappareid
üks karp tuunikala õlis
ühe sidruni koor ja mahl
peotäis kirsstomateid
supilusikatäis oliivõli
pipart ja soola
Keeda spagetid ja lisa 4 minutit enne keeduaja lõppu brokoliõisikud.
Sega omavahel peenekshakitud sibul, kapparid, tuunikala, sidruni koor ja mahl, oliivõli ning neljaks lõigatud tomatid.
Kui spagetid valmis ja kurnatud, siis sega kõik omavahel kokku. Maitsesta soola ja pipraga
No comments:
Post a Comment