Saturday, February 2, 2013

Täidetud kanafilee tomatikastmega

Retsept taas Good Foodist ja seekord isegi peaaegu täpne. Peaaegu.
Kogus on mõeldud kahele inimesele.

2 kanafileed
4 supilusikatäit ricottat
1 sidruni koor
2 spl riivitud parmesani
1 tl kapparit
1 tl tšillihelbeid
1 spl oliivõli
3 küüslauguküünt
purk purustatud tomateid


Ahi 200 kraadi (180, kui kasutad pöördõhku).


Sega kokku ricotta, pool sidrunikoort, parmesan, kapparid, tšilli ja natuke soola. Lõika mõlema kanafilee sisse tasku ja topi see segu sinna sisse. Pane kana väikesesse vormi, piserda üle oliivõliga ja lükka ahju. Küpseb umbes 20 minutit.
Sel ajal haki küüslaugud, pruunista väikeses potis oliivõliga kergelt kuldseks ja lisa tomatikonserv. Lase sel õrnalt podiseda, umbes 10 minutit.
Meie sõime neid tibukesi pastaga, aga ilmselt sobib ka kartul või riis.


No comments:

Post a Comment